4sea Onze unieke energiesoftware

Actueel

Onze unieke energiesoftware

Wanneer je meerdere locaties of panden hebt, kan je ervoor kiezen om je eigen energie op te wekken waarmee je al deze locaties kunt voorzien van stroom. Dit is mogelijk met een zonnepark of -dak. Hiermee maak je je organisatie volledig co2 neutraal. Bovendien kun je ervoor kiezen om deze energie te verkopen. Bij 4Sea bieden wij een unieke app aan die dit proces erg makkelijk maakt. Wij vertellen je hier alles over.

Het begin van de app

4Sea is niet direct gestart met zonnepanelen. Nee, onze roots liggen oorspronkelijk bij het meten van energie en daar kansen in zien. Wil je precies weten hoe dat ging? Dat vertellen we hier. Nu, jaren later, hebben we deze kennis van het meten gecombineerd met onze zonnepanelen. Deze techniek hebben we inmiddels zo ver ontwikkeld, dat wij een speciale en unieke app hebben voor al onze projecten.

Dit kan de app

Wij werken al jaren met de beste bedrijven om al onze processen te optimaliseren, zo ook de app. Met verschillende bedrijven hebben wij deze app ontwikkeld. Dankzij deze verschillende partners is de software erg veelzijdig. Zo houdt hij onder andere rekening met hoe de panelen zijn geïnstalleerd, maar ook met het weer van morgen en het eigen verbruik van de onderneming. Met deze informatie kan de app berekenen wat er morgen aan energie wordt opgewekt en uiteindelijk overblijft. Deze resterende energie verkoopt hij automatisch door aan de beurs. Zo weet jij nu al wat je morgen verdient.

”Zo weet jij nu al wat je morgen verdient!”

Naast het doorverkopen aan de beurs houdt deze energiesoftware werkelijk alles voor je bij. Natuurlijk wil je zelf ook inzicht hebben in je eigen verbruik en wat er wordt opgewekt. Waar liggen de verbeterpunten? Hoe kan ik minder energie verbruiken of juist opwekken? In onze app is alles in details terug te zien, waardoor jij gemakkelijk alle benodigde informatie snel tot je hebt.

Wanneer je aan het einde van de maand de rekening krijgt van het netbeheer of de subsidie, is het vaak gokken of dat wel klopt. Met onze software zie je snel of hun berekening klopt met de daadwerkelijke cijfers. Je kunt precies zien wat er is verbruikt en wat er over is gebleven, alles is in de app te zien.

De voordelen van onze energiesoftware

Wil je je organisatie groener maken? Dat kan met groene stroom, maar dat de inkoop hiervan is ontzettend duur. De investering van een zonnepark of zonnedak verdient zich binnen een paar jaar meervoudig terug. De app maakt het erg makkelijk om deze energie op te wekken, bij te houden en weer door te verkopen.

Ben jij ook geïnteresseerd in onze software? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is.

Interesse in onze software? kom in contact

Share via
Copy link
Powered by Social Snap